Recente Beoordelingen

3.5 sterren uit 48 beoordelingen

Falk WeiserGisteren

Bezorging:

Kwaliteit:

top in tast and very hot
Anoniem23-05-2022

Afhalen:

Kwaliteit:

This time i felt i am eating just noodles with tiny pieces of vegetables. Unfortunately this time was Very disappointing.
Ruben jeunen20-05-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Eten lekker. Levertijd rampzalig. Als ik andere reviews lees, mag ik nog blij zijn met de levering die 'maar' 40 minuten later wasdan voorzien.
Falk Weiser09-05-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

top
Anoniem06-05-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Ze krijgen het daar dus niet klaar om zelfs maar in de buurt van het afgesproken uur te leveren. Gisteren voor de 3de keer op rij te laat geleverd(+1,5 uur). Was bereid om nog helft van de prijs te geven maar hij ging niet akkoord. Dan maar teruggestuurd.
Stijn18-04-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Anderhalf uur nadat we telefonisch gecontacteerd werden van ontbrekende ingrediënten, werd ons avondeten pas geleverd. Lekker maar jammer van de lange wachttijd.
Anoniem13-03-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Eten was zoals altijd lekker, maar als jullie verwachtte levertijd aangeven en pas uur later leveren is niet ok.
Falk Weiser11-03-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

2h+ and i still have no food........
Anoniem05-02-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Weeral zeer lekker, zelfs voor het gevraagde uur geleverd!
Anoniem23-01-2022

Bezorging:

Kwaliteit:

Eten was niet echt warm meer, niet zo een probleem. We hebben even bijgewarmd. Bezorging gebeurde op het verwachte uur

Powered By:

Adres

Wok2go Bilzen
Bilzen
Genutstraat 20
3740  Bilzen
Tel.: 089259060